кадри bTVДоста явна стана помощта на водещия на “Стани богат

...
кадри bTVДоста явна стана помощта на водещия на “Стани богат
Коментари Харесай

Билалов се хвърли без задръжки да помага на офицер “тюлен”

кадри bTV

Доста очевидна стана помощта на водещия на “Стани богат ” Михаил Билалов по време на играта на морския офицер от “тюлените ” кап. втори сан Михаил Арабаджиев. Той употребява всички вероятни средства, с цел да стигне симпатичният боен, взел участие в тежки мироопазващи задачи в чужбина, до допустимо най-високата сума. В последна обаче играта с него приключи по много неочакван метод.



В началото на втората вечер в предаването, на капитана започнаха да се падат подозрително подобаващи въпроси. Първият беше за британски футбол, само че се оказа, че морякът не следи обичаното за доста български мъже състезание. Той обаче съумя да продължи напред с помощ от публиката.

Последва въпрос за прочут квартал в Брюксел. Тук Билалов непосредствено оказа помощ, тъй като в изискването беше упоменато име, което звучи задоволително фламандски, с цел да може играчът да се сети. “Как ти звучи това? ”, попита насочващо водещият.



Капитанът обаче отново употребява жокер и благодарение на другар продължи напред. Преди това обаче водещият безусловно продиктува на играча по какъв начин да зададе въпроса по телефона, с цел да има максимален късмет.

Следващият въпрос пък беше още повече като по поръчка – модерна военна история.



От всички имена на учени, кап. Арабаджиев загатна единствено това на Нийлс Бор. “Ти какво беше споделил? ”, напомни му адашът му Билалов, когато бяха останали единствено две благоприятни условия.

След като всички жокери бяха оползотворени, на участника в мироопазващи задачи в чужбина се падна въпрос директно обвързван с специалността му. За страдание, тук към този момент нямаше по какъв начин верният отговор да излезе като от единствено себе си и играта завърши.



Все пък военният си потегли с 3000 лв., а Мишо Билалов зарадва детето на играча с новината, че може умерено да си изиска ново колело.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР