Къде ще играе защитникът на Левски Хосе Кордоба през следващия

...
Къде ще играе защитникът на Левски Хосе Кордоба през следващия
Коментари Харесай

Близки до Хосе Кордоба обявиха бъдещето му

Къде ще играе бранителят на Левски Хосе Кордоба през идващия сезон? Шансовете да остане на " Герена " са нулеви. " Тема Спорт " към този момент заяви, че на централния защитник е обещан трансфер през лятото.

Вече се появиха информации, че Галатасарай, който желае и халфа на Лудогорец Якуб Пьотровски, опипва почвата към панамския защитник.
 Николай Костов се закани: Ще има санкции
Николай Костов се закани: Ще има санкции

Ето какво сподели

В родината му обаче настояват, че той ще премине в Бундеслигата. Това заяви журналистът Алваро Мартинес пред futbolcentroamerica.com, който минава за непосредствен до играча.

" Говорих с авторитетен източник. И той ми сподели, че Хосе Кордоба ще бъде продаден в Бундеслигата. Той не ми сподели името на клуба, само че акцентира, че прехвърлянето ще е в това състезание и ще се реализира тъкмо през този месец ", съобщи Мартинес.

Още през зимата Кордоба бе мечтан от Хамбургер, който сега е част от втора Бундеслига, само че не е ясно дали ще завоюва промоция. Интересът от този клуб остава. Но очевидно има подобен и от първокласен клуб, който може да го е харесал в летните конфликти на Левски с Айнтрахт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР