Къде е Кейт Мидълтън? Този въпрос буквално завладя социалните мрежи

...
Къде е Кейт Мидълтън? Този въпрос буквално завладя социалните мрежи
Коментари Харесай

Къде е Кейт? Конспиративни теории гласят: Лекува се от Болест на Крон или се крие в Антарктида

Къде е Кейт Мидълтън? Този въпрос безусловно завладя обществените мрежи през последните месеци и обществото към момента няма отговор. А там, където има празно осведомително пространство, се раждат най-разнообразните и безумни тайни теории.

 

Оказва се, че множеството от изказванията идват от един съответен профил в ТикТок и Инстаграм, в който две влогърки събират и разясняват главните теории.

 

Справка на английския „ Гардиън “ демонстрира, че хаштаговете #whereiskate, #katebodydouble и #katemiddleton са употребявани в обществените мрежи от над 400 милиона души досега. Публикации с тези отбелязвания са споделяни 2,3 милиона пъти в Инстаграм и 2,2 милиони пъти в ТикТок.

 

Popapologists са посветили цяла поредност, озаглавена „ Къде, по дяволите, е Кейт Мидълтън? “, в която тиражират тайни теории. Прави усещане, че в първите серии те се загатват като факт и истина, до момента в който към края блогърките вършат експлицитното конкретизиране, че „ страницата е единствено за развлечение и разискване на спекулации “.

 

Въпреки това тонът на видеата е извънредно сериозен, а двете постоянно цитират „ наши източници “ или „ източници, близки до събитията “. Кои са те – по този начин и не излиза наяве.

Но дано стартираме с последователност на това, което се знае сигурно.

 

Коледа и интервенцията на Кейт

Всички проблеми стартират от тук. Принцесата на Уелс и бъдеща кралица на Англия за последно е снимана на обществено събитие на Коледа през 2023 година Тогава тя участва на празничната работа в параклиса „ Сейнт Джеймс “ дружно с цялото кралско семейство.

 

Снимки от публични организации документират цялото събитие. Там Кейт наподобява изцяло здрава и щастлива.

 

Следваща вест, която получаваме за принцесата на Уелс, е на 16 януари, когато от двореца Кенсингтън оповестяват, че Кейт Мидълтън е претърпяла планова коремна интервенция. Според формалното известие тя ще се възвръща в лечебното заведение няколко седмици, след което ще се отдръпна от обществените си отговорности до Великден.


 

След известно време стана ясно, че английският крал Чарлз също е претърпял планова интервенция за увеличена простата. Според формалните известия от двореца двамата с Кейт Мидълтън са били изписани от болница едновременно.

 

Но за какво няма фотоси на Кейт от изписването, а единствено на Чарлз III?

Ето тук стартират конспирациите, като ще представим най-основните от тях.

 

Болест на Крон и кома

През годините има голям брой спекулации, че Кейт Мидълтън страда от хранително разстройство. Поради тази причина една от най-тиражираните версии за нейната планова коремна интервенция е болест на Крон.

 

Това е възпалително заболяване на червата, което е извънредно тежко и изисква лекуване и поддържане цялостен живот. Болестта визира целия храносмилателен тракт, като в тежки случаи се постанова интервенция за премахване на част от червата и стомаха.


 

Болест на Крон се получава и като затруднение на хранителни разстройства. Според феновете на конспирациите Кейт Мидълтън е оперирана точно заради тази причина. Възстановяването от подобен вид интервенция е извънредно тежко и изпълнено с опасности.

 

Според испанското издание „ Каса де бурбон “ Кейт Мидълтън е получила затруднения по време на интервенцията, заради което принцесата на Уелс се намира в здравна кома и към момента е в болница. Тези изказвания бяха изрично отхвърлени от двореца Кенсингтън.

 

„ Препотвърждавам това, което споделям. Вярвам на източниците си изцяло. Нормално е кралското семейство да отхвърля и да са ядосани, когато си напипал истината “, споделя в отговор испанският публицист Конча Калеха.

 

Тази доктрина е в допълнение подкрепена от завоалирано изявление на чичото на Кейт Мидълтън, който сега взе участие в английския " Биг Брадър ".

 

„ Тя не желае да приказвам за това. Има избран етикет. Ако се разгласи, ще кажа мнението си. Най-важното – приказвах с майка ѝ, тя получава най-хубавата грижа “, споделя той по адрес на принцесата на Уелс.

 

Монархията се разпада поради любовницата… още веднъж

Другата съществено тиражирана и желана интрига допуска, че изгубването на Кейт Мидълтън е обвързвано със посочената за държанка на принц Уилям - Роуз Хенбъри.

 

Хендбъри е част от тази интрига от 2019 година, когато се появяват първите данни, че тя е държанка на принц Уилям. Това, несъмнено, би било разрушително за кралското семейство и имиджа на наследника на трона. Историята тогава бързо умира, само че Роуз Хенбъри остава във вътрешния кръг на кралското семейство и постоянно е забелязвана на публични събития.

 

Според теорията към Коледа Кейт Мидълтън схваща, че аферата сред Уилям и Роуз в никакъв случай не е спирала… и в този момент Роуз е бременна с противозаконното дете на наследника на трона. Поради тази причина Мидилтън получава прочувствен срив и е откарана по неотложност в болница.

 

Как това е навързано с нейното тотално изгубване от обществените светлини? Според конспираторите принцесата на Уелс към този момент отхвърля да спомага на кралското семейство поради аферата на принца.

 

„ Всички фотоси на Кейт за подправени, не ни лъжете! “

В опит кралското семейство да затвори тематиката с местонахождението и положението на Кейт Мидълтън, от двореца " Кенсингтън " пускат към този момент известната ретуширана фотография на принцесата за 8 март. След като фрагментът е свален от осведомителните организации, това в допълнение подклажда тайните теории.

  

Според тях от Короната са желали да дадат урок на Кейт – „ ти може да не ни съдействаш, само че ние имаме всички принадлежности, с цел да те принудим “. Поради тази причина е публикувана явно ретуширана и проблематична фотография на принцесата.

 

Всички останали фрагменти, за които са твърди, че са на Кейт Мидълтън, още веднъж са избрани от публиката като подправени. Широко публикуваното видео, на което тя пазари с принц Уилям, е оповестено за операция, а дамата на фрагментите – за двойничка на принцесата.


 

Според тайните теории кралското семейство знае доста добре, че Кейт повече няма да им спомага и няма да поддържа облика на кралска персона. Няма да пази и имиджа на принц Уилям като любящ татко и брачен партньор – съвършеният правоприемник на английския престол. И заради тази причина фамилията „ я замества “ в общественото пространство със собствен разказ.

 

Замесиха и Би Би Си

През последните дни се появи информация в медиите, несъмнено импровизирано, че звеното „ Би Би Си ивентс “ е било известено да чака „ значимо известие от кралското семейство “.

 

Потребители онлайн разясняват, че тази част на Би Би Си дава отговор само за най-важните събития на Короната – раждания, сватби, коронации и… погребения.


 

Тук конспирацията се разделя на две. Според едни напълно скоро Би Би Си ще заяви, че английският крал Чарлз III в действителност е смъртно болен и се чака да почине от рак. Според други новината ще бъде за гибелта на Кейт Мидълтън.

 

И най-любимата ни доктрина вид „ Игра на тронове “

Някои от тайните теории звучат относително разумно, само че има и такива, които са изцяло неуместни.

 

Като да вземем за пример, че изгубването на Кейт Мидълтън, както и на други известни лица по света (не единствено във Великобритания), е обвързвано със скрит план.

 

Според поддръжниците на тази доктрина Мидълтън е избягала от двореца, с цел да се укрие. Къде - „ зад ледена стена в Антарктида “. Според теорията напълно скоро „ светът би трябвало да разбере истината за кралското семейство “ и Кейт е избягала, с цел да се защищити.

 

Голям проблем за Короната

Кралското семейство е изправено пред истинска PR рецесия поради отсъствието на принцесата на Уелс. След съобщаването за болестта на Чарлз III наблюдаващи похвалиха Короната, че са трансформирали отношението си и към този момент ще бъдат по-открити с обществото.

Действията им към Кейт Мидълтън обаче са в противоположната посока – тук още веднъж следим цялостна загадка.

 

Според формалното известие от двореца Кенсингтън Кейт би трябвало да се появи пред аудитория на Великден. Това беше първото, което споделиха. Сега обаче тази дата лека бавно се измества.

Според по-скорошни изявления в английските таблоиди Кейт Мидълтън ще възобнови кралските си отговорности след пролетната почивка на децата си – 30 дни след Великден.

 

А съгласно други изявления името на принцесата на Уелс тихомълком е било отстранено от присъстващите на така наречен Trooping the Color, който се организира през юни в Лондон. Историята занапред се чака да доближи до своя край.

 

Инфо: бТВ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР