Журналистката Мира Баджева коментира актуалната политическа обстановка в страната и

...
Журналистката Мира Баджева коментира актуалната политическа обстановка в страната и
Коментари Харесай

Мира Баджева: Ходът на Слави е с цел стягане на редиците и нов опит да влезе в парламента

Журналистката Мира Баджева разяснява настоящата политическа конюнктура в страната и най-много предлагането на Слави Трифонов да се премине към президентска република.

" Този референдум за президентска република съгласно мен има за цел стягане на редиците на почитателите на Слави и още един коз в опита му да влезе в идващия парламент. Защото явно партията му има проблеми с влизането в идващото Народно заседание. Той сподели, че ще е самичък против всички, само че съгласно мен по-скоро ще бъде самичък с Радев против всички. Защото президентът сега се оказва, по подигравка на ориста, да бъде самичък против всички. Тези, които го подкрепяха - Политическа партия, които излязоха от шинела му, сега са на процедура против него. Демократична България вършат проведени митинги против президентството, а Българска социалистическа партия изговарят необикновено обидни квалификации във връзка с Радев и неговото служебно държавно управление. Но той е доста мощен като политическа фигура и Слави Трифонов някакси се залепва към него ", сподели тя в утринния блок на БТВ.

Баджева приказва и по тематиката с мигрантската рецесия. " Една от партиите непрекъснато употребява тематиката с мигрантите, по този начин е че и по време на изборите ще го прави - Възраждане. След като не сме се справили нито страната, нито Европа и Европейски Съюз с мигрантските талази, тъй като те не са една и две, надали ще стане нещо в идващите 2-3 месеца ", счита журналистката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР