Журналисти твърдят, че един от двойниците на Путин е беларуски

...
Журналисти твърдят, че един от двойниците на Путин е беларуски
Коментари Харесай

Журналисти твърдят, че един от двойниците на Путин е беларуски дърводелец

Журналисти настояват, че един от двойниците на Путин е беларуски дърводелец, за който се твърди, че е оживял при опит за ликвидиране.

Двойникът се споделя Евгений Василевич и за него се твърди, че е бил изработен опит да бъде токсичен с " токсични субстанции ", написа " Дейли мейл ", базирайки се Телеграм канала " Генерал СВР ", представен от " 24 часа ".

Каналът е прочут с дръзките си изказвания за здравето на Путин и е измежду няколкото източника, които настояват, че един или повече двойници на Путин постоянно се употребяват като дубльори на 71-годишния президент - доктрина, подкрепена от украинското военно разузнаване.

Руският политически анализатор доктор Валерий Соловей, някогашен учител в московска академия за образование на шпиони и дипломати, твърди, че Василевич даже е изнесъл новогодишната тирада вместо Путин.

През октомври 2023 година доктор Соловей, считан от критиците за конспиратор, скандално съобщи, че съветският президент е умрял и е бил сменен от двойници, които са следени от съветската работа за сигурност ФСБ.

Телеграм каналът “Генерал СВР " твърди, че разполага с вътрешна информация за Кремъл, като в същото време не дава доказателства и се възприема от мнозина като източник на тайни теории.

Анонимният акаунт се появява през 2020 година, преди нахлуването в Украйна, като твърди, че се ръководи от някогашни и сегашни членове на съветски публични органи.

Оттогава той прави редица неоснователни и недоказани изказвания за Путин и неговите доближени.

Известен е фактът, че акаунтът провокира рядко обществено изясняване от страна на Кремъл, откакто предходната година съобщи, че Путин е паднал по стълбите и е потърпевш.

" Това е изцяло погрешно ", отхвърли тогава представител на Кремъл.

Миналата година " Генерал СВР " също по този начин твърдеше, че Путин ще съобщи властта на някогашен началник на ФСБ, с цел да се подложи на интервенция от рак.

По-късно управляващите отхвърлиха Путин да е умрял от рак, като обявиха, че изказванията към здравословното му положение са " неуместни ".

Д-р Валерий Соловей, жигосан от Русия като " задграничен сътрудник ", също направи няколко смели изказвания за здравословното положение на Путин.

В последния си видеоклип някогашният професор допуска, че дърводелецът е бил подготвен от московските секрети служби да играе ролята на Путин.

" Онези от вас, скъпи другари, които видяха по този начин нареченото новогодишно одобрение на по този начин наречения съветски президент, евентуално са забелязали, че то беше доста малко ", сподели доктор Соловей.

" То беше не просто доста малко, а едно от най-кратките в историята на Путиновите новогодишни послания. Защо беше едно от най-кратките?

Отговорът е явен. За да не гледате и да не слушате. Да не гледаш външния тип и да не слушаш гласа на индивида. Този човек, двойникът на Путин, се споделя Евгений Василиевич.

Той идва от Беларус. Родом от Беларус. Евгений Василиевич. Да, дърводелец от четвърта категория. Това е истината ", съобщи още той.

От предходната година насам има смешки и спекулации за двойник на име " Василевич ", откакто съветският църковен глава патриарх Кирил, се обърка, обръщайки се към Путин по време на среща с " Ваше превъзходителство, многоуважаеми Владимир Василевич ", преди да се поправи и да назова вярно президента Владимир Владимирович.

По това време, през юли, доктор Соловей съобщи, че Кирил е знаел за Путин и неговите двойници.

Той твърди, че Василиевич " е бащиното име на двойника " и че Кирил " знае бащиното име на двойника ".

Украинската работа за военно разузнаване също съобщи тази седмица, че Кремъл разполага с най-малко трима двойници на Путин.

" Технологията на двойниците е била употребена преди и се употребява в този момент, по-специално от Владимир Путин или неговото обграждане, хора, които въздействат на обстановката в Кремъл ".

Някои споделят, че двойниците се употребяват, тъй като Путин е тежко болен или се крие в бункер заради параноя за сигурността си. Други настояват, че той е мъртъв.

Има и доктрина, че новогодишната тирада е изнесена от облик на Путин, основан от изкуствен интелект.

Според наблюдаващите вратът на съветския президент наподобява асинхронен с тялото му, като че ли главата му е била наложена за телевизионната тирада.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР