Журналистът, правозащитник и издател на сайта Маргиналия“ Юлиана Методиева публикува

...
Журналистът, правозащитник и издател на сайта Маргиналия“ Юлиана Методиева публикува
Коментари Харесай

Юлиана Методиева: В Шалом мисленето е тоталитарно, преследват свободата на словото

Журналистът, правозащитник и издател на уеб страницата „ Маргиналия “ Юлиана Методиева разгласява на страницата си във фейсбук своя позиция за отнетото й отличие „ Шофар “. До абсурда се стигна откакто организация на евреите в България “Шалом ” упрекна Методиева в „ систематичното демонизиране на страната Израел и оправдаване на закононарушенията на терористичната организация “Хамас ”.

Ето позицията на Юлиана Методиева

" Изключиха ме от партията, пардон,от ОЕБ Шалом ми лишиха оценката " Шофар "!
Този акт е демонстрация на възмутим произвол. Да, партийните организации имат правилник, който би трябвало да го съблюдават, само че тези от УС на еврейската организация, благите, не ме уведомиха! Дори Българска комунистическа партия изключваше от редиците си свои членове, откакто ги изслушваше по обвиняването. Дотук със свободата на словото.

Жалко за аплодиращите това безсрамие. Много са, а сред тях имам/имах правилни другари. Но не чак толкоз.

Възмутително е обаче моето име да бъде до това на Петър Волгин! Алек Оскар и подчинените ти, вие сте изгубили напълно мярата в пословичната ви злопаметност!

Господа от Шалом, когато мисленето ви е тоталитарно и не допускате плуралистични тълкования на последната война на Израел против палестинците, отнемането на премията ми е напълно разумно деяние за хардлайнерската конструкция, в която сте трансформирали ОЕБ " Шалом "! "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР