Журналистът Илия Вълков взе отношение по тежкия скандал от преди

...
Журналистът Илия Вълков взе отношение по тежкия скандал от преди
Коментари Харесай

Илия Вълков: От години се говори, че престъпни организации правят огромни пари от трафика на хора, но разкрития няма

Журналистът Илия Вълков взе отношение по тежкия скандал от преди няколко дни, когато двама служители на реда бяха убити от рейс, пренасящ мигранти.

" И структурите на Министерство на вътрешните работи, и Гранична полиция не са служебни, а са част от държавното ръководство. Този напън нямаше да се назовава напън, в случай че не беше станал този ужасяващ случай с служителите на реда. Това е като злополуката на " Черни връх ". Един наркозависим човек, за който се твърди, че е наркопласьор и закрилян от структури в Министерство на вътрешните работи, умъртви две млади дами. Нещо да сме разбрали до каква степен стигна следствието вътре в Министерство на вътрешните работи? Имаше сякаш уверения, че инспектората ще разкрие цялата мрежа на покровителите му. Проблемът е еднакъв. От години се приказва, че разнообразни незаконни организации вършат големи пари от трафика на хора. Но да има някакви по-сериозни разкрития? Имам информация от през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи, че близо 1000 мигранти в България са хванати, както Министерство на вътрешните работи прави акция на пътя и залови стотици водачи с алкохол и опиати ", сподели той в утринния блок на БТВ. 

Вълков приказва и по тематиката с предлагането на СЛави Трифонов за референдум ма президентска република. " В момента Радев е упрекван, че завзема прекалено много територии. Подобен диалог би пристигнал от някакъв кръг от други съидейници, които биха го предложили. Тази игра на намръщения чичко от тв приемника, който непрестанно се кара и предлага всякакви нови хрумвания за промяна на системата, се трансформира в един драматичен скеч. Партията на Слави Трифонов през 2016 година даде обещание да понижава депутатите на половина, искаше мажоритарен детайл в изборната система, да понижава дотацията. Нищо не се случи от това, тъй че тази концепция за референдум по-скоро е полуреферендум ", счита журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР