Журито намери парамедиците от Fire Rescue на Aurora Джереми Купър

...
Журито намери парамедиците от Fire Rescue на Aurora Джереми Купър
Коментари Харесай

Парамедиците признати за виновни за смъртта на Илайджа Макклейн, на когото са инжектирали свръхдоза кетамин

Журито откри парамедиците от Fire Rescue на Aurora Джереми Купър и Питър Чичуниек за отговорни за ликвидиране по несъобразителност след траял седмици развой в щатския областен съд. Cichuniec също беше приет за отговорен за нахлуване от втора степен. При произнасянето на присъдата те могат да получат години затвор.

Присъдата беше оповестена след два дни разискване. Когато правосъдните заседатели споделиха на съдията в петък следобяд, че са блокирали по едно от обвиняванията, съдията им сподели да продължат да се пробват да стигнат до присъда.

Полицията спря Макклейн, до момента в който се прибираше от разбъркан магазин на август. 24, 2019, след тъжба за съмнително лице. След като служител на реда сподели, че Макклейн протегнал ръка към револвера на офицер - изказване, оспорено от прокурорите - различен служител на реда го хвана за врата, което го направи краткотрайно в безсъзнание. Полицаите също задържаха Макклейн, преди Купър да го инжектира със свръхдоза кетамин. Cichuniec беше старши офицер и сподели, че е негово решение да употребява ке...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР