Junior Knight легна с Бианка Джаксън в тазвечершния (вторник, 14

...
Junior Knight легна с Бианка Джаксън в тазвечершния (вторник, 14
Коментари Харесай

Зрителите на BBC EastEnders бяха зашеметени след разкриването на поразителната тайна на новодошлия

Junior Knight легна с Бианка Джаксън в тазвечершния (вторник, 14 май) епизод на EastEnders, мигове преди да се събере още веднъж с тайната си брачна половинка и наследник.

Бианка (изиграна от легендата за сапунени сериали Патси Палмър) се завърна на площада по-рано тази година, в опит да помогне на осиновената щерка Уитни Дийн да се приготви за майчинство. Но по време на пътуването до Уолфорд във вторник тя беше доближена и съблазнена от новодошлия Джуниър Найт, изигран от звездата от „ Бил “ Мика Балфур.

Двойката се озова в леглото дружно, намеквайки, че Бианка може да е подготвена за нов разказ след раздялата й отвън екрана с Тери Спрагън, само че тъкмо когато нещата започнаха да се оправят за нея, епизодът приключи с Джуниър беше посрещнат от брачната половинка си Моник и сина им Ксавие.

Зрителите на BBC One се насочиха към обществените медии, по-специално към X, до момента в който подлагаха на критика Джуниър за измяната му - и някои се чудеха каква ще бъде задачата му в Уолфорд, където свадите за измами са ши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР