Животът на някои връзки свършва внезапно: До вчера мъжът и

...
Животът на някои връзки свършва внезапно: До вчера мъжът и
Коментари Харесай

Когато любовта се превърне в болест: Как да разберете, че връзката ви трябва да приключи още сега

Животът на някои връзки свършва ненадейно: До през вчерашния ден мъжът и дамата са си мечтаели за потомството и деца, а през днешния ден фантазиите им се изпаряват, като че ли в никакъв случай не ги е имало. 

Истината е, че в моментa, в който това се случи връзката или завършва, или " изпада в кома ". Може ли това да се назова живот? Въпреки че постоянно има призрачна вяра за знамение и сигурност. Лошото е, че връзките могат да живеят в кома доста дълго време. Десетилетия наред и ситуацията става все по-безнадеждно. 

 мъж, жена

Кога връзките завършват?

Взаимоотношенията могат да бъдат грипоподобни – в тях да има доста топлота, която заради самозаблуда може да се сбърка със пристрастеност. Но опиянението доста бързо изветрява и слага всичко на мястото му. След " грипа " връзките могат да претърпят мощно катурване и да се трансфорат в тежко задължение.

Връзките могат да завършат живота си сходно на тежка фрактура, която е несъвместима с живота. Това нормално се предхожда от промени в „ костната компактност ”, които никой не вижда. Загубата на кръв постоянно стопира връзката. Отначало връзките бледнеят, замръзват и губят мощ. И тогава още веднъж става топло. Но няма кой да превърже раната, тъй като няма по какъв начин да се забележи, че раните съществуват.

Понякога връзките се " задушават ". Връзките могат да получат и инфаркт. Това се случва в доста работливи двойки, виновни и спазващи всички правила. 

Дехидратацията или гладуването могат да бъдат съдбовни за една връзка. Това наподобява на обстановка, в която двамата са компактно скрити от света в къща с дебели стени и в която водопроводът е протекъл.
Понякога връзките избледняват поради детски заболявания у единия или у двамата, от които някой старателно ги е предпазвал в началния стадий от живота им. Например - от тежко отчаяние.

 жена, мъж

Някои връзки полудяват и остават живи, единствено до момента в който са принудени да живеят на особено избрани места. Говори се, че някои връзки умират и в съня си.

Мечта е една връзка да си почине от напреднала възраст. Казват, че такава „ гибел ” не се заслужава по никакъв начин елементарно.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР