Жената на Криско, стюардесата Цвети Петрова, показа, че окончателно е

...
Жената на Криско, стюардесата Цвети Петрова, показа, че окончателно е
Коментари Харесай

Въпреки болката Цвети на Криско се реши на важна крачка

Жената на Криско, стюардесата Цвети Петрова, сподели, че дефинитивно е решила да се раздели със старите си татуировки. Този път Цвети посегна на огромен надпис навръх гърдите й и го разгласи в нета. " Красотата изисква жертви, само че в тази ситуация нелепостта изисква болежка “, написа тя към фрагменти, на които се вижда, че благодарение на най-ново потомство лазер отстранява татуса. 

С възприятие за комизъм, тя изясни на почитателите си, че с днешна дата не харесва картинките по кожата си. " Мнението ми за татуса, който си лепиш, с цел да демонстрираш нещо, намирам за толкоз безогледно “, написа тя. И добави, че на гърдите й е изписано на британски " самообладание “. " Трябваше на челото да си го лепна “, с усмивка описа тя.

Съпругата на рапъра изясни, че преди близо няколко месеца е почнала с премахването на картинките по тялото си. Първо се пробвала да заличи такава на крайници. Оказало се, че процедурите обаче не са вълшебен, изискват болежка и поредност. " От ноември не съм си правила, тъй като доста боли “, добави тя. 

Цвети разкри, че ще се опита да заличи изцяло три от картинките, единствената, която ще резервира, е тази на лявата си китка. Целта на хубавицата била да реализира изцяло натурален външен тип, написа " Телеграф ". 

" Обзела ме е фикс идея да махам всичко изкуствено. Вежди, татуси, мигли, махам всичко “, приключи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР