Жена сподели разбито сърце, след като откри, че дългогодишният й

...
Жена сподели разбито сърце, след като откри, че дългогодишният й
Коментари Харесай

`Приятелката ми ми изневери с брат ми - сега тя хвърли още една бомба`

Жена показа разрушено сърце, откакто откри, че дългогодишният й сътрудник й е изневерявал с нейния брат или сестра, само че това беше единствено началото на изменничество.

След като разбра, че нейната другарка от три години е спала с брат й, светът на една млада жена беше на път да се преобърне още веднъж, когато някогашният й заяви още по-опустошителни вести и фамилията й се обърна против нея.

Младата жена изясни, че сътрудникът й „ Анна “ е била първата й другарка, откакто се разкри като гей и защото фамилията й не е подкрепяло доста нейната половост, тя разчита на Анна като „ другар и сътрудник “. Въпреки че са дружно в продължение на три години, младата жена сподели, че не се усеща като че ли са на една и съща вълна или че Анна приема връзката им съществено.

Тя отиде в Reddit, с цел да показа историята си и написа: „ Обичах Анна и бях доста сериозна за нея. Тя, въпреки това, наподобява се отнасяше към мен и връзката ни като към занимание. Тя беше до мен и беше любяща и само че постоянно се к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР