Жена каза на съдебен процес за непредумишлено убийство, че не

...
Жена каза на съдебен процес за непредумишлено убийство, че не
Коментари Харесай

Констанс Мартен казва на съдебните заседатели, че разлагащото се тяло на бебето е държано като „не бях на добро място“

Жена сподели на правосъден развой за непредумишлено ликвидиране, че „ не е била на положително място “, когато носеше тялото на разлагащото се бебе в чанта Lidl за цялостен живот.

Констанс Мартен е упрекната в убийството на новородената си щерка Виктория и сега е подложена на пресечен разпит пред правосъдни заседатели. Тя отхвърли да е „ изхвърлила “ бебето си, като сподели, че я е сложила в найлонова торбичка и е била в плен на „ боязън и тъга “. 36-годишният благородник е съден дружно с колегата си Марк Гордън, 49, откакто се твърди, че бебето е умряло, до момента в който са били на къмпинг в Саут Даунс при зимни условия предходната година.

След арестите им предишния февруари, мощно разложеното тяло на Виктория беше открито в колиба в чантата на супермаркета дружно с опаковка от сандвич и празна кутия от бира. При кръстосания разпит на Мартен в сряда, прокурорът Джоел Смит означи, че плюшено мече, което пораства Виктория, което е забелязано на камерите за видеонаблюдение, е измежду предметите, открити с „ изхв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР