Жалби забавят процедурата за реконструкцията на стадион Българска армия. Те

...
Жалби забавят процедурата за реконструкцията на стадион Българска армия. Те
Коментари Харесай

ЦСКА: Недоброжелатели бавят процедурата за обновяване на стадион "Българска армия"

Жалби забавят процедурата за реконструкцията на стадион " Българска войска ". Те са 20 на брой, всичките са с идентични доводи и са подадени в Регионалната ревизия за запазване на околната среда (РИОСВ)-София, оповестиха от управлението на ЦСКА, представени от Българска телеграфна агенция. Така се бави правенето на оценката за влияние върху околната среда (ОВОС), без която строителството не може да стартира.

Изявлението на футболния клуб е във връзка изказване на основния проектант на София Здравков Здравков пред " Столица.бг ", че неговите условия - издаване на Оценка на въздействието върху околната среда и координиране на плана с Националния институт за недвижимото културно завещание (НИНКН) не са му показани от ЦСКА.

" На 20 март беше стартирана процедурата в РИОСВ-София. На 19 април бяхме известени, че би трябвало да подготвим спомагателни документи. На 19 май беше подадена поисканата информация, която изготвихме в извънредно къси периоди. В осъществяване на законови разпореждания процедурата беше оповестена по надлежния ред. За страдание, няколко часа преди приключване на крайния период, бяха импортирани и 20 идентични тъжби с един същ аргумент, безусловно неупотребим за плана, неаргументиран и незащитен. Вярваме, че няма опция да бъде взето решение в наш ущърб, само че все пак, би трябвало да изчакаме нужния период, който в допълнение бави процедурата ", се споделя от управлението на ЦСКА.

Предприели сме всички стъпки, с цел да изпълним фантазията на хиляди " армейци ". Онова, което зависи от нас, се реализира в точния момент и транспарантно. Не можем да прескочим съществуващите периоди и процедури, както и всички дейности на недоброжелателите, декларират от футболния клуб в Борисовата градина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР