Жълъдчето от анимационния филм Ледена епоха“ от какъв вид дърво

...
Жълъдчето от анимационния филм Ледена епоха“ от какъв вид дърво
Коментари Харесай

Демонстративен урок по залесяване получиха ученици от Генерал Тошево

Жълъдчето от анимационния филм „ Ледена ера “ от какъв тип дърво е? По какво се разграничава семенцето на аления дъб от всички останали?

На тези и още доста непредвидени въпроси трябваше да отговорят учениците от пети клас на ОУ „ Христо Смирненски “ в Генерал Тошево по време на демонстрационен урок по залесяване проведен по план „ Подобряване природозащитното положение на територията на Североизточно държавно дружество Директива за птиците “ по Оперативна стратегия „ Околна среда “.

Заместник шефът на горското стопанство в града инж. Димитър Иванов беше подготвил на децата доста изненади, като с изключение на залесяване с фиданки от типовете конски кестен и цер, децата учиха по какъв начин се залесява с жълъд и за какво гората, която израства от семена е по-здрава и устойчива на стихии и други неподходящи естествени феномени. Още при започване на занятието инж. Иванов сподели на дребните възпитаници, че всички които знаят правилните отговори на въпросите ще получат подарък в края тутакси и гора от вдигнати ръце посрещаше всяка нова задача.

Залесяването с деца по план „ Подобряване природозащитното положение на територията на Североизточно държавно дружество Директива за птиците “ по Оперативна стратегия „ Околна среда “ завършва тази седмица.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР