Известният астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на зодиака

...
Известният астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на зодиака
Коментари Харесай

Неочаквани събития за четири зодии предрече астролог до края на април

Известният астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на зодиака за последната десетдневка от април. Според специалиста до края на месеца в живота на представителите на четири зодии ще се случат непредвидени събития.

Експертът не се съмнява, че тези хора ще бъдат съпроводени от шанс безусловно на всяка крачка. Ще осъществен най-съкровените си фантазии и ще се радват на живота.

За Лъвовете краят на април 2024 готви дълго пътешестване. Астрологът предлага да приемете промяната на средата и вярно да разтоварите главата си.

В кариерата ви ще се открият нови вероятности, а вашите близки ще ви поддържат във всичко. През този интервал се предлага да сте по-внимателни към здравето си.

Значителни промени през април 2024 година ще настъпят в живота на Везните. Представителите на тази зодия ще би трябвало да преминат през преоценка на полезностите.

По това време се предлага да обърнете повече внимание на вашите стремежи и да запомните, че превъзмогването на компликациите по пътя през този интервал ще докара до замайващ триумф.

Козирозите през април 2024 година да чакат доста приятни изненади. През този интервал са вероятни непредвидени срещи, вследствие на които представителите на тази зодия ще имат правилни съидейници в екипа. Ще се отворят благоприятни условия за решение на обстановката с жилище, само че се предлага да бъдете деликатни по този въпрос.

Рибите ще се сблъскат с невероятни събития, свързани с финансите по позитивен метод. През този интервал е по-добре да избягвате огромни разноски.

Като цяло астрологът чака огромен шанс за Рибите в края на месеца. Времето е уместно за подписване на бизнес покупко-продажби и започване на договаряния.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР