Известният астролог Анджела Пърл обещава необичаен край на април за

...
Известният астролог Анджела Пърл обещава необичаен край на април за
Коментари Харесай

Астролог обеща кариерно израстване за три зодии до края на април

Известният астролог Анджела Пърл дава обещание необикновен завършек на април за всички зодии. Според експерта това се дължи на ретроградния Меркурий и последвалото освобождение от тази позиция.

През този интервал са вероятни непредвидени промени в проектите, непредвидени забавяния и недотам приятни изненади.

В същото време за три знака от зодиакалния кръг краят на април ще бъде доста удобно време, обвързвано с финансово и кариерно израстване. Тях ги чака съществено израстване в кариерната стълбица.

Овните още дълго време ще изпитват въздействието на случилото се при започване на месеца слънчево затъмнение. Представителите на тази зодия ще открият нещо ново в връзките или работата.

До края на април Овенът ще излъчва извънредно привлекателна харизма, тъй че по това време са вероятни нови сантиментални връзки.

Очакват се също скъпи дарове и приемане на пари под формата на завещание, връщане на дълг или покачване.

Девите ще преразгледат равнищата на приходите си в края на април 2024 година Промените във финансовия бранш могат да обиден техните значими други или бизнес сътрудници и това може да се отнася освен до появяването на нови източници на приходи, само че и до изплащането на заеми.

В края на месеца Дева ще бъде изключително мощно повлияна от Слънцето, което ще даде на представителите на това съзвездие позитивни промени в съзнанието, а по-късно и в живота.

Невероятна харизма ще се прояви в края на април 2024 година във Везните. Представителите на тази зодия елементарно позволяват остарели спорове и възобновяват развалени връзки.

Също по този начин въздействието на Венера ще отвори пред Везните благоприятни условия за връщане на остарели задължения. Краят на април дава обещание позитивни промени в връзките с парите. Възможно е да се появи вложител за осъществяване на бизнес планове.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР