Известна журналистка взе отношение по темата на деня.Бившата водещата на

...
Известна журналистка взе отношение по темата на деня.Бившата водещата на
Коментари Харесай

Анна Цолова: Кончината на българската телевизия вече е оповестена публично

Известна журналистка взе отношение по тематиката на деня.

Бившата водещата на новините по Нова телевизия Анна Цолова коментира в обществената мрежа кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

В пост в профила си във Фейсбук Цолова написа:

" Ако някой не беше схванал за кончината на българската телевизия, през днешния ден към този момент е оповестена обществено. Годините напън и нежурналистика водят до своя логически, нов епизод.

Ставаме очевидци на какво ли не. Когато всичко е допустимо, нищо положително към този момент не е допустимо.

Върху достолепието на българската публицистика, през днешния ден беше оставено още едно огромно леке. "

Цолова не уточни съответно какво има поради под " леке ", само че е евентуално да се отнася до обстоятелството, че Хекимян е някогашен началник на новините по bTV. В мненията под поста си Цолова получи поддръжка от редица хора, които споделят мнението ѝ, че кандидатурата на Хекимян е унизителна за българската публицистика.

Кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София е провокирала бурни реакции в обществото. Повечето считат, че това е знак за политизацията на медиите в България.

Коментирайки кандидатурата на Хекимян, Анна Цолова изрази мнението си, че това е следващото доказателство за кончината на българската телевизия. Тя твърди, че годините напън и нежурналистика са довели до обстановка, в която всичко е допустимо, в това число и кандидатурата на някогашен публицист за кмет от ръководещата партия.

Цолова не е единственият публицист, който подлага на критика кандидатурата на Хекимян. Редица други публицисти също показаха подозрения в неговата професионална склонност за поста.

Остава да забележим дали Хекимян ще успее да потвърди на своите критици, че е заслужен за поста.

dunavmost.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР