Изслушванията по делото за контрабанда на наркотици срещу нидерландския нападател

...
Изслушванията по делото за контрабанда на наркотици срещу нидерландския нападател
Коментари Харесай

Изслушванията по делото срещу Куинси Промес ще бъдат на 24 януари

Изслушванията по делото за контрабанда на опиати против нидерландския нападател на Спартак (Москва) Куинси Промес ще се проведат на 24 януари 2024 година, заяви журналистката от " Де Телеграаф " Саския Белеман в профила си в обществената мрежа X.

" Изслушването ще се състои на 24 януари. Делото е обвързвано с импорт на две колета кокаин до пристанището на Антверпен през януари 2020-а. Съдът ще заседава през целия ден, с цел да прегледа делото. Вероятността футболистът да участва не е огромна ", написа тя.

На 11 януари локалните медии оповестиха, че Промес е обвинен в прекачване на 250 хиляди евро на наркотрафиканта Пийт Уортел за покриване на дълг след кражбата на 400 кг кокаин през юли 2019 година. Наркодилърът отхвърля всякаква връзка с футболиста, само че прокурорите настояват, че номерът на Промес е бил открит в един от телефоните на Уортел.

31-годишният Промес играе за Спартак от 2021 година, като преди този момент беше част от отбора от 2014 до 2018-а. През 2017-а той стана първенец на Русия и притежател на Суперкупата, а през сезон 2021/2022 взе Купата на страната.

На 19 юни, тази година, Куинси Промес пък бе приет за отговорен по обвиняване, че е намушкал племенника си в крайници и бе наказан на 18 месеца затвор.

От окръжния съд в Амстердам оповестиха, че присъдата да сходно нахлуване нормално е в границите на година, само че Промес е получил по-голямо наказване, защото " обвиненият е прочут професионален футболист и затова служи за образец на останалите ". Освен това той би трябвало да заплати и 7 хиляди евро  обезщетение на жертвата. Инцидентът се е случил на фамилно празненство през 2020 година.
 Поискаха 2 години затвор за Куинси Промес
Поискаха 2 години затвор за Куинси Промес

Винове в офанзива с нож
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР