Израелските отбранителни сили (IDF) казват, че са стреляли предупредителни изстрели“

...
Израелските отбранителни сили (IDF) казват, че са стреляли предупредителни изстрели“
Коментари Харесай

IDF казва, че войските са стреляли „предупредителни изстрели“, докато тълпата се е втурнала към конвоя с помощ, което е довело до повече от 100 убити

Израелските отбранителни сили (IDF) споделят, че са стреляли „ предупредителни изстрели “ по навалица палестинци които бързаха с ескорт с филантропична помощ рано в четвъртък, което докара до повече от 100 убити в хаоса.

Говорителят на IDF контраадмирал Даниел Хагари сподели, че ескорт от 38 камиона е пристигнал от Египет и е влезнал в Газа, с цел да раздаде филантропични доставки на жителите на Газа в потребност. Той сподели, че " хиляди " се спуснаха върху камионите, като някои гневно блъскаха и тъпчеха други поданици на Газа до гибел, " ограбвайки филантропичните доставки ".

„ Злощастният случай докара до десетки убити или ранени поданици на Газа “, сподели той, добавяйки, че командирът на танка е решил да се отдръпна, когато „ нещата са излезли отвън надзор “.

Hagari настоя, че " IDF не е нанасял удар против конвоя с помощ. "

" Напротив, IDF беше там и организираше филантропична интервенция, с цел да обезпечи филантропичния кулоар и да разреши на конвоя с помощ да стигне до о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР