Израелската певица от Eurovision Eden Golan беше казана да остане

...
Израелската певица от Eurovision Eden Golan беше казана да остане
Коментари Харесай

На израелската певица от Евровизия Eden Golan беше казано да остане в хотелската си стая за безопасност, докато се събират 1000 пропалестински протестиращи

Израелската певица от Eurovision Eden Golan беше казана да остане в хотелската си стая, откакто хиляди пропалестински протестиращи се събраха в Малмьо.

Третият по величина град в Швеция беше наводнен от стачкуващи, развяващи палестински флагове в четвъртък, с цел да стачкуват против присъединяване на Израел в състезанието за ария на Евровизия тази седмица.

Голан, на 20 години, би трябвало да свири на втория полуфинал на надпреварата по-късно довечера, само че й е подредено да остане в хотелската си стая от националната организация за сигурност на нейната страна Шин Бет.

По-рано беше обявено, че Шин Бет е предизвестила Голан да не стъпва на открито, с изключение на за осъществявания заради боязън за личната си сигурност.

Малмьо очакваше вълната от пропалестински демонстрации и се притесняваше, че младата израелско-руска певица може да се окаже изложена на риск.

Около 5000 души излязоха по улиците на Малмьо през днешния ден, като бяха пуснати туби с пушек в цветовете на палестинското знаме и протестиращи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР