Израелската художествена гимнастичка Линой Ашрам обяви, че прекратява кариерата си.

...
Израелската художествена гимнастичка Линой Ашрам обяви, че прекратява кариерата си.
Коментари Харесай

Линой Ашрам прекрати кариерата си |

Израелската художествена гимнастичка Линой Ашрам разгласи, че приключва кариерата си. Грацията стана олимпийска шампионка в самостоятелната конкуренция на игрите в Токио.

При ансамблите купата завоюва тимът на България.

“Всеки състезател би трябвало да знае, по кое време да приключи кариерата си. Що се отнася до мен - аз изпълних фантазията си ”, разяснява Ашрам, представена от формалния профил в Туитър на Международната федерация по гимнастика (FIG).

Израелската гимнастичка има 6 сребърни и 5 бронзови медала от международни шампионати, както и 2 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала от европейски шампионати. Олимпийската й купа от Токио беше оспорена от съветската делегация, само че техническият комитет на FIG не откри нарушавания в съдийството.

Златото на България също беше оспорено, като изключително гласовита беше шефката на съветската художествена гимнастика Ирина Винер - Усманова. Тя не пропусна да разяснява и отказването на Ашрам.

" Тя от дълго време приключи кариерата си. Още след спечелването на така наречен злато в Токио. За нас това не е вест ", разяснява Винер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР