Израелската армия се подготвя за евентуална мащабна война със северната

...
Израелската армия се подготвя за евентуална мащабна война със северната
Коментари Харесай

Израелската армия провежда учения за евентуална война с Ливан

Израелската войска се приготвя за възможна огромна война със северната си съседка Ливан, съобщи ДПА, базирайки се на изказване на израелските военни. 

През седмицата резервисти от една бригада са провели разнообразни типове учения, с цел да " ускорят готовността си за интервенция на този терен ", се споделя в изказването. Целта на маневрите е била постигането на оперативна подготвеност и подготовка " за разнообразни бойни сюжети в северната част на страната ", оповестиха военните.

Обучението, извършено в Галилея в северната част на страната, е симулирало бойни обстановки в Ливан.

Пехотата и танковите войски се образоваха дружно с бойци от логистичните и информационните елементи, с цел да работят по-добре дружно при интервенции kd кръстосан терен. Други бойци упражняваха с военновъздушните сили, с цел да " се приготвят за сюжет за бързо доставяне от въздуха на сухопътните войски, настоящи на вражеска територия ", се споделя в изказването.

От началото на продължаващата към този момент повече от седем месеца война в линията Газа на границата сред Израел и Ливан ежедневно се стига до военни конфликти сред израелската войска и бойци на ливанското ислямистко придвижване " Хизбула ". Проиранската шиитска формация обстрелва с ракети, артилерийски и противотанкови снаряди северната част на Израел от 8 октомври насам. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР