Израелска старт ъп компания пусна първия в света генеративен AI

...
Израелска старт ъп компания пусна първия в света генеративен AI
Коментари Харесай

Стартъп от Тел Авив пуска първия в света AI хотелски рецепционист

Израелска старт ъп компания пусна първия в света генеративен AI хотелски рецепционист, който съгласно него, ще облекчи дефицита на личен състав в хотелиерството в международен мащаб.

Easyway сътвори 24/7 консиерж, който съчетава личното си патентовано AI решение с GPT-4, огромен езиков модел, който зарежда ChatGPT. 
-->
Новият AI сътрудник може тъкмо и бързо да комуникира с гостите на техния роден език и да дава незабавни отговори за спомагателни услуги, като да вземем за пример поръчки за късно овакантяване. 

Easyway може също да даде информация за хотелиерите, с цел да плануват държанието на клиентите и да вземат ефикасни решения за личния състав. 

Според McKinsey global management consulting, 87 % от хотелите към момента се борят със съществени проблеми с личния състав. 

Базираната в Тел Авив компания ще предлага своя виртуален пазач на хотелите, с които към този момент работи, допълнително от 30 страни и на 100 езика.

В момента старт-ъпа си партнира с хотелски вериги като Intercontinental, Fairmont, Sofitel и Hilton Hotels.

„ Нашата комфортна за потребителя, генеративна, основана на AI платформа дава опция на хотелите безпроблемно да се грижат за характерните потребности на гостите, предоставяйки преживявания, които водят до високи равнища на задоволство, като в същото време употребяват ефикасни бизнес прозрения за усъвършенстване на интервенциите. “, разясняват от компанията. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР