Изпратете войските — или поне държавните прокурори. Това е постановено

...
Изпратете войските — или поне държавните прокурори. Това е постановено
Коментари Харесай

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм изпраща прокурори в Оукланд заради бушуващата престъпност, обвинена в събудения прокуратура

Изпратете войските — или най-малко държавните прокурори.

Това е постановено от губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм след внезапно възходящата престъпност в Оукланд, за която се упреква събудилият се областен прокурор Памела Прайс.

Насилствената престъпност е във напредък в окръг Аламеда, където скочи с съвсем 20% през 2023 година спрямо 2019 година, като бизнесите, в това число In-N-Out, се затварят заради ширещата се престъпност.

Прайс беше свикан за поощряване на демократични политики, като да вземем за пример по-ниски присъди в пандиза, с цел да се усили „ справедливостта “ в града.

Newsom възнамерява да „ разположи “ държавни юристи в спираловидния град, с цел да „ укрепи потенциала на правоприлагащите органи в Оукланд и Източния залив за следствие, анализиране и наказателно гонене на обвинени в насилствени закононарушения, благосъстоятелност и съществени закононарушения, свързани с опиати “, заяви неговият офис в четвъртък.

Въвеждането ще включва също обири на дребно и краж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР