Изплащането на пенсиите през април т.г. чрез пощенските станции ще

...
Изплащането на пенсиите през април т.г. чрез пощенските станции ще
Коментари Харесай

Изплащат обезщетенията за майчинство и безработица във вторник

Изплащането на пенсиите през април т.г. посредством пощенските станции ще стартира на 8 април (понеделник) и ще приключи на 22 април (понеделник), оповестиха от пресцентъра на Национален осигурителен институт. Преводите на сумите за априлските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат осъществени на 8 април 2024 година

Още във вторникще бъдат изплатени паричните компенсации за бременност и раждане, за развъждане на дете до 2-годишна възраст и за осиновяване на дете до 5-годишна възраст за март 2024 година Първата дата за заплащане на компенсации за краткотрайна нетрудоспособност и майчинство за сегашния месец също е 2 април. Обезщетенията за безработица през този месец ще бъдат изплатени на 15 април (понеделник).

Информацията за всички типове заплащания, осъществявани от Националния застрахователен институт към обезпечените лица и пенсионерите се актуализира всеки месец и е налична през интернет страницата на института, графа „ Календар на заплащанията “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР