Изпълнителният директор на Многопрофилната болница в Ловеч д-р Алдин Начков

...
Изпълнителният директор на Многопрофилната болница в Ловеч д-р Алдин Начков
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ловешката болница д-р Начков е подал молба за напускане

Изпълнителният шеф на Многопрофилната болница в Ловеч доктор Алдин Начков е подал до министъра на опазването на здравето молба за овакантяване, заяви той пред публицисти. 

Д-р Начков беше претендент за кмет на Ловеч от партия " Възраждане ". Избран е за общински консултант, поради което разясни, че напуща поста шеф на ловешката болница, която управляваше малко повече от година. 

По думите му той оставя болничното заведение в доста по-добро положение , макар н атрупаните отговорности на лечебното заведение. 

" Независимо от прекратената активност на няколко отделения оставям болничното заведение в по-добро положение, от това което заварих. Големите отговорности си остават. Те няма по какъв начин да бъдат погасени за подобен къс период за времето на моето ръководство, само че краткосрочните отговорности са погасени в по-голямата си част. Загубата на сдружението е понижена с 400 хиляди лв. за деветмесечието по отношение на същия интервал на предходната година ", изясни доктор Начков.

За 23 ноември е планувано общо заседание на акционерите, на което доктор Начков би трябвало да бъде освободен и като член на Съвета на шефовете и на негово място да бъде определен нов. 

За краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на болничното заведение е назначена доктор Румяна Нановска. Тя управляваше лечебното заведение по време на коронавирус пандемията и беше удостоена със званието " Почетен жител на Ловеч ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР