Изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват

...
Изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват
Коментари Харесай

Филип Филипов: Искаме ЦСКА да играе атакуващ, доминиращ футбол

Изпълнителните шефове на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев резервират позициите си в клуба. Двамата дадоха конференция, на която обясниха детайлности след промяната на собствеността.

Както е известно, Гриша Ганчев и синът му Данаил предоставиха безплатно акциите си на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “.

" Със Стоян Орманджиев ще продължим да си изпълняваме отговорностите като изпълнителни шефове. Ще има промени в спортно-техническата част. Искаме ЦСКА да има своя футболна философия - да играе атакуващ, преобладаващ футбол. Това ще бъде условие към треньора на тима ", разясни Филипов.

Филип Филипов ще дава отговор за спортно-техническата част, до момента в който Орманджииев ще се занимава главно с административните каузи в клуба.

" Ще се работи по-плавно и поредно в селекцията. Ще има тактика. Няма да се изсипват милиони за нови играчи. Старши треньорът ще има огромна роля в селекцията. Ще има и скаутско звено, което ще филтрира набелязаните играчи ", съобщи той.

Двамата благодариха на досегашните притежатели и отличиха заслужите им за развиването на клуба.

" Благодаря на семейство Ганчеви за това, което направиха последните години. Те свършиха огромен размер от работа. Всичките акции ще бъдат във фондацията, присъединяване на Христо Стоичков се резервира ", сподели Стоян Орманджиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР