Изпълнителната агенция "Главна инспекция по труда" отбеляза 113-ия си рожден

...
Изпълнителната агенция "Главна инспекция по труда" отбеляза 113-ия си рожден
Коментари Харесай

Главна инспекция по труда има нов сайт

Изпълнителната организация "Главна ревизия по труда " означи 113-ия си рожден ден с напълно актуализирана визия и функционалност на своя уебсайт, който започва през днешния ден, оповестиха от пресцентъра.

Сайтът е съгласуван с минималните правила за институционална еднаквост, на които следва да дават отговор формалните интернет страници и портали на българските администрации.

Разработва се и чатбот, който да улесни връзката на бъдещите и сегашни работещи и работодатели с Инспекцията по труда когато и да е на денонощието. От организацията чакат оферти за въпроси, които биха могли да бъдат заложени на чатбота.

Това ще помогне на специалистите да се погрижат за отговорите, с които да са оптимално потребни на потребителите на уеб страницата. Предложения могат да се изпращат на електронната поща [email protected].

Новият уебсайт на Инспекцията по труда е създаден по план "Сътрудничество за почтени условия на труд ". Проектът се финансира от Фонда за двустранни връзки на национално равнище по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 според контракт за безплатна финансова помощ сред ИА "Главна ревизия по труда " и Централното координационно звено към Министерския съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР