Изложба живопис През очите на животните на Никола Гулев е

...
Изложба живопис През очите на животните на Никола Гулев е
Коментари Харесай

Никола Гулев гледа света през очите на животните

Изложба живопис " През очите на животните " на Никола Гулев е подредена в изложба " Възраждане " в Пловдив. Творбите може да се прегледат онлайн, в салона на галерията, също по този начин на уеб страницата и на фейсбук страницата на арт салона до 12 февруари.
" След дълго неявяване от художествената сцена Никола Гулев се завръща с една супер атрактивна, неизмеримо прочувствена галерия. Експозиция, отдадена на животните. Картините не са просто илюстрации. Всяко животно е нарисувано в присъща обстановка, в неизмеримо положение. Те просто оживяват върху платната и влияят освен върху сетивата ни, само че и раздвижват сърцата и душата ни. Елате и си изберете любим ", насочва покана галеристката Краси Алексиева.
Никола Гулев е роден в Пловдив през 1987 година През 2006 година приключва Националната художествена гимназия " Цанко Лавренов " в Пловдив със компетентност " Живопис ". През 2010 година се дипломира като бакалавър по педагогика на образованието по изобразително изкуство със компетентност " Живопис " в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство под управлението на доцент Румен Жеков. От 2010 година е член на Дружеството на пловдивските художници. През 2012 година приключва магистърска степен по живопис в АМТИИ с цялостно отличие. От 2016 година придобива научна купа - лекар по методика на образованието по изобразително изкуство.
Никола Гулев работи и твори в Пловдив. Картините му са част от сбирки на ценители в България, Испания, Португалия и Англия. Осъществил е 15 независими изложения и голям брой участия в общи експозиции и пленери. Носител е на влиятелни награди за креативната и педагогическата си работа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР