Избраният за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов

...
Избраният за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов
Коментари Харесай

Гонзо: Не мога да гарантирам безопасност на мача ЦСКА-София - Левски

Избраният за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов дойде на стадион " Ивайло " във Велико Търново, където ще бъде специфичен посетител на празненствата по случай вековния празник на локалния ФК Етър.

" Винаги сме били в положителни връзки с Етър, кметът на града е в Изпълкома. Чест е за мен, че съм поканен. Пожелавам на легендите да са здрави, към този момент не са футболисти, с цел да им поисквам триумфи. Хора, които са почтени за почитание ", разяснява Иванов.

 

Бившият футболист и сегашен началник засегна още и тематики, които са значими за българския футбол, като какво му е споделил президентът на УЕФА Александър Чеферин по време на тяхната персонална среща, както и какви дейности подхваща БФС в опит да се пребори с българското безчинство.

" Всеки ден имаме неща, които вършим. С Чеферин си казахме доста неща. Благодарим за поканата от УЕФА. Все още не мога да направя промените, тъй като има два клуба, които забавиха вписването. Ние сме под шапката на УЕФА, те знаят задоволително за България, имаха представител на Конгреса. Федерацията се устоя напълно от парите на ФИФА и УЕФА. Не считам, че има нещо, което те не знаят ", показа определеният за президент на футболната ни централа.

" Трябва да решим казуса с футболното безчинство. Разговаряли сме със Столична дирекция на вътрешните работи. Хората би трябвало да се усещат безвредно на стадиона, не може да се продължава по този начин, ще има най-после някоя жертва и всички ще съжаляваме за това нещо. Нито съм човек от държавното управление, с цел да трансформирам законите, нито съм служител на реда. Дерби без аудитория не е дерби, срещу това съм да няма гостуващи почитатели, само че в случай че има такива произшествия, каквито видяхме на последния мач сред ЦСКА и Левски, не аз, а полицията ще затвори секторите ", приключи Георги Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР