Избирателите в четири щата гласуваха за кандидатите за президент на

...
Избирателите в четири щата гласуваха за кандидатите за президент на
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп спечелиха първичните избори на партиите си в Роуд Айлънд, Кънектикът, Ню Йорк и Уисконсин

Избирателите в четири щата гласоподаваха за претендентите за президент на своите партии. Това значително бе алегорично гласоподаване, откакто президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп към този момент си осигуриха номинациите на Демократическата и Републиканската партия, съобщи АП.

Байдън и Тръмп завоюваха с лекост първичните избори в Роуд Айлънд, Кънектикът, Ню Йорк и Уисконсин, като усилиха броя на делегатите си за партийните събрания през лятото. 

Победите им, въпреки и да не са изненадващи, въпреки всичко дават визия за ентусиазма измежду твърдото ядро гласоподаватели за идния реванш през 2020 година, който остави болшинството от американците разочаровани. Байдън се сблъска с съпротива от страна на деятели, които предизвикват демократите да гласоподават против него, с цел да изпратят обръщение за отрицание на държанието му във връзка с войната сред Израел и " Хамас ", а някои републикански критици на Тръмп към момента гласоподават за противници, които са отпаднали, означи АП.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР