Ивелин Иванов от Средно училище с преподаване на немски език

...
Ивелин Иванов от Средно училище с преподаване на немски език
Коментари Харесай

Единайсетокласник от Дойче шуле ще представя България на международно състезание в Берлин

Ивелин Иванов от Средно учебно заведение с преподаване на немски език “Фридрих Шилер ” в Русе ще показва България /заедно с още една ученичка от София/ на Международно съревнование по диспути на немски език, което ще се организира през септември в Берлин. Единайсетокласникът завоюва това право след няколко кръга, последният от които народен. Състезанието се организира от 7 години и гимназията взе участие интензивно от този момент до момента, само че това е първият огромен триумф.

С него е гордо цялото учебно заведение, само че най-много преподавателят на Ивелин Сияна Мандаджиева, която приготвя старателно младежите, решили да се изправят пред това предизвикателство. Успехът е и за нея, тъй като с помощта на напъните й Ивелин преодолява своите терзания и се приготвя почтено. Саматя тя скоро получи наградаот Националния конкурс “Учител на годината ”, проведен от Синдикатана българските учителите.

Горда е несъмнено и шефът на гимназията Искра Иванова. Тя показа още, че тази година немска езикова тапия равнище C1получиха 35 ученици на гимназията.

Чуйте диалога с тях в студиото на дарик радио Русе
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР