Ивайло Вълчев от Има такъв народ определи новите промени в

...
Ивайло Вълчев от Има такъв народ определи новите промени в
Коментари Харесай

Вълчев от ИТН: Парламентът се чуди какви точки да сложи в дневния ред

Ивайло Вълчев от „ ИТН " дефинира новите промени в Конституцията като " безумство ", визирайки това, че Народното събрание продължава да работи досега, в който ще се закълне идващият парламент.

" Със сигурност е вярно по време на акцията Народното събрание да не работи, това го няма в правилника на Народно събрание, постоянно се е давала такава почивка. Народните представители ще не престават да получават заплатите си за това, че официално са на работа. Това, което се случва сега не е от нещата, които подвигат рейтинга на Народното събрание ", сподели той.

" В ден като днешния, за един час стратегия, безусловно се търсят точки, които да попълнят дневния ред на Народното събрание. Очевидно не се бърза с по-важното, явно се търси някакъв подобаващ миг, в който да бъдат вкарани по този начин, че да намерят нужното болшинство ", сподели Вълчев.

По думите му, продължавайки да работи Народно събрание има какво да свърши. " Не мога да си обясня кой задава дневния ред и за какво се търсят точки, които да имитират някаква активност ", написа Дарик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР