Ивана ляга под ножа за нов силикон в гърдите, научи

...
Ивана ляга под ножа за нов силикон в гърдите, научи
Коментари Харесай

Ивана вади 10 бона за силикон! Съжалява, че преди години оряза пищния си бюст

Ивана ляга под ножа за нов силикон в гърдите, научи HotArena.

Шпиони на вестник „ Таблоид “ донесоха, че фолк звездата е приготвила 10 000 лв. за анатомични импланти , които ще й слагат виртуозите в реномирана столична клиника. Проверката сочи, че сходна операция в елитни частни медицински заведения коства от 4 000 до 5 000 евро според от качеството на материала.

Ивана си е естествено талантлива и за всички е учудващо, че прибягва до нов тунинг , изключително откакто преди години реши и отстрани силикона . Причината за решението й станаха систематичните болки в гръбначния дирек, които певицата си докара поради кубиците подкожни подплънки в сутиена. Зад решението й най-вероятно стои и нов воин на интимния фронт.

Преди 5 години тя призна в изявление, че в края на 90-те си е поставила нови гърди, с цел да завоюва сърцето и либидото на специфичен за нея мъж . „ Тогава този човек бе самостоятелен, богат, демонстрираше класа и жанр и това ме завоюва. Бях певица по заведенията, нямах контракт с „ Пайнер “, върна се в предишното айтозлийката.

След като се увлякла по красавеца, тя трансформирала и своя живот, като се концентрирала върху кариерата и известността, които съпътстват и финансово благоденствие.

„ Таблоид “ смята, че е ставало дума за Бенчо Бенчев , добил известност като общинаря на Българска социалистическа партия с лъскавия „ Ролс-ройс “ . Двамата са делили креват при започване на чалга кариерата й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР