Иван от Кермен има нужда от нашата подкрепа. Коледа е

...
Иван от Кермен има нужда от нашата подкрепа. Коледа е
Коментари Харесай

Да помогнем на Иван от Кермен в битката му с живота

Иван от Кермен има потребност от нашата поддръжка. Коледа е - да отворим сърцата си и да му помогнем. Мъжът води борба с живота,  нелека борба. През месец май Иван показа, че при кавга с различен мъж той го е блъснал по крайници с паве и по този начин почнали тъгите. Преди месеци претърпява интервенция за слагане на имплант, която по негови думи, е коствала 4000 лв.. При обзор в частна клиника обаче се появяват и подозрения, че имплантът, който му е подложен в Плевен, е подправен, защото не му е предоставена информация за материала, от който е създаден, серийният номер и производителят на импланта. Следва интервенция в Стара Загора, от която усъвършенстване няма.
Прочетете още
След голям брой интервенции, в този момент е нужна поредна - осма интервенция, а лекарите дават вяра за избавяне на крайници му. За да има пълностоен живот, Иван се нуждае от финансова поддръжка. Преди дни Иван описа пред екипа ни, че му следва интервенция в МБАЛ " Света София " и са му нужни 5100 лева за имплант, който би трябвало да му бъде подложен. Мъжът е безапелационен, че от тази интервенция зависи дали ще има крайник или не.

Мъжът показа пред , че е ходил до Турция, с цел да чуе мнението на експертите там. Те му съобщили, че болестта може да аргументи ужасяващи за здравето му неща.

" Отидох в " Света София " и в началото лекарите бяха безапелационни, че би трябвало да ми отрежат крайници, само че трансформираха мнението си. При първата интервенция в София ми отстраниха импланта, подложен ми в болничното заведение в Стара Загора ", описа Иван.

Лекарите в София насрочват надзорен обзор след първата интервенция там, ясна е и датата за идната интервенция - 4 януари. За интервенцията са нужни 5100 лева - това са финансовите средства единствено за импланта, има и странични разноски за кръвни проучвания, престой в болничното заведение, фотоси, коронавирус тест и съвещания със експерти.

Иван призна пред екипа ни, че се усеща отпаднал, както физически, по този начин и душевен. Хората са на празнична вълна, а на него очите му са цялостни със сълзи. Той се надява да има положителни хора, които да се отзоват и да му оказват помощ. 

Само преди дни получихме известие Иван, което Ви предлагаме да прочетете. То е ориентирано към Вас - нашите читатели: " Здравейте, благи хора! Към Вас се обръща един млад мъж, който е в невъзможност и се бори дружно със жена си, с цел да си избави крайници да не го отрежат. Това е финален късмет за мен с интервенцията в София, която ми следва. Ще бъда признателен за всяка помощ! ".

Ако желаете да помогнете на Иван, може да го извършите по следния метод:

Иван Иванов

Банкова сметка: BG 37 FINV 9150 1017 612007

" Първа капиталова банка "

Телефон за връзка: 0893415755
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР