Ицо Хазарта знае ли някакъв език? За да излезе човек

...
Ицо Хазарта знае ли някакъв език? За да излезе човек
Коментари Харесай

Тежък удар за Ицо Хазарта от доцент Буруджиева: Знае ли някакъв език?

Ицо Хазарта знае ли някакъв език? За да излезе човек и да свърши работа, би трябвало да умее да прави контакти измежду останалите евродепутати, запита тя

Необходимо е да има представител, който оптимално да обира този ступор и комплициране при служебния министър председател. Това сподели политологът доцент Татяна Буруджиева в „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Хората не желаят такива избори - със кавги и с внушението, че страната е тяхна, а не на хората.

Буруджиева разяснява и листите за евродепутатите " Кажете ми с какво се популяризира Ицо Хазарта? Знае ли някакъв език? За да излезе човек и да свърши работа, би трябвало да умее да прави контакти измежду останалите евродепутати. За какво изпращаме евродепутати, за положително пенсиониране ли?, запита се политологът.

" Всеки играе някаква роля. ГЕРБ даже не приказва за първото си място. Ако те не създадат държавно управление и този път, електоралният им провал този път ще бъде доста видим. Движение за права и свободи са в нова позиция - единствено с нас може. Възраждане се борят за второто място - идваме.

" ПП-ДБ ще забележим какъв брой се свличат ", предвижда доцент Татяна Буруджиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР