Италия е дълбоко разделена от заплахата за бъдещ референдум за

...
Италия е дълбоко разделена от заплахата за бъдещ референдум за
Коментари Харесай

The Times: Италия е крайно разделена от заплахата за бъдещ референдум за членството в ЕС

Италия е надълбоко разграничена от опасността за предстоящ референдум за участието в Европейски Съюз, написа английският вестник The Times, представен от Фокус.

След неуспеха на двете популистки партии да оглавят съдружно държавно управление и назначението на механически министър председател от средите на международните финансови институции, водачите на двете партии упрекнаха президент, че се подчинява на Берлин, а не на италианските гласоподаватели. Матео Салвини, водачът на Лигата, съобщи, че идващите избори ще бъдат референдум дали Италия да бъде „ свободна или поробена “, макар че партията му се отхвърли от овакантяване на Еврозоната.

Според Джовани Орсина водачите на двете популистки партии са понижили малко антиевропейската изразителност, с цел да не уплашат гласоподавателите. Пазарите са обезпокоени от това, че двете партии имаха желание да нарушат салдото на разноските и приходите посредством орязване на налозите и увеличение на обществените разноски. От друга страна 260 хиляди италианци поддържат дейностите на президента в петиция. Социолозите означават, че Италия е разграничена като в никакъв случай до момента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР