Истинско недоумение обзе Вихрен (Сандански) за предстоящото гостуване на Балкан

...
Истинско недоумение обзе Вихрен (Сандански) за предстоящото гостуване на Балкан
Коментари Харесай

Недоумение във Вихрен заради стадиона за мача с Балкан в Ботевград

Истинско неразбиране обзе Вихрен (Сандански) за идното посещение на Балкан (Ботевград). Двубоят от междинния 33 кръг на Югозападната Трета лига е на 8 май (сряда) от 18:00 часа в Ботевград и домакините към този момент са оповестили, че ще одобряват санданчани, не на главния терен на стадион „ Христо Ботев “, а на помощния терен?!

Според домакините от Ботевград повода е лек проблем към терена на „ Христо Ботев “, което постанова дуелът да се играе на помощното игрище, намиращо се сред стадиона и спортна зала „ Арена Ботевград “. Любопитното е, че последните няколко мача Балкан приемаше своите противници на главния освежен терен на „ Христо Ботев “, в това число и ЛевскиII(София) преди няколко дни…

Ръководството на Вихрен още веднъж обезпечи лагер на тима преди гостуването. И този път отборът ще бъде на лагер в София.

Старши треньорът на Вихрен Наджи Шенсой няма да може да разчита на контузения главен защитник Даниел Кикиово и санкции Георги Иванов. Бранителят пропуща цели 2 срещи, защото е глобен за насъбрани 9 жълти картона.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР