Испанските прокурори поискаха прекратяване на производството за данъчни измами срещу

...
Испанските прокурори поискаха прекратяване на производството за данъчни измами срещу
Коментари Харесай

Испанската прокуратура се отказва да обвинява Шакира

Испанските прокурори желаеха преустановяване на производството за данъчни измами против колумбийската суперзвезда Шакира, съобщи БГНЕС.

Отпреди е известно, че по различен проблем тя е сключила съглашение с държавното обвиняване.

Колумбийската суперзвезда постигна споразумение с прокуратурата за преустановяване на правосъдния развой по обвиняване в машинация на испанската страна с 14,5 млн. евро (15,7 млн. долара) от приходи, получени сред 2012 и 2014 година, заяви съдът в Барселона.

Съгласно договорката 46-годишната тогава певица се съгласи да получи тригодишна условна присъда в подмяна на заплащането на милиони евро под формата на санкции, заяви ръководителят на съда 

Сега пък Провинциалната прокуратура за стопански закононарушения в Барселона изиска преустановяване на производството против Шакира за данъчната 2018 година, на съображение от " незадоволителни доказателства ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР