Искрата между тях е пламнала по време на рекламни снимки

...
Искрата между тях е пламнала по време на рекламни снимки
Коментари Харесай

Последната жена на Джизъса го заряза заради манекен

Искрата сред тях е пламнала по време на рекламни фотоси за нови електронни цигари. По сюжет двамата се натискат полуголи в банята на прочут хотел, само че привличането сред тях се оказало по-силно и траяло и откакто угаснали прожекторите.

Афера
Младежът, в който се е влюбила дамата на футболиста, е манекенът Симон Кочев. Той е наследник на известния герой Краси Кочев, спечелил сребърен орден през 2001 година на международното състезание, а две години по-късно се класира трети в света. В сбирката му от награди е бронзов орден от европейския шампионат във Варна през 2005 година На фотоси за видеоклип на дуета Азис и Малина се влюбва в 10 година по-възрастната от него изпълнителка. Заради нея зарязва фамилията си и се развежда със брачната половинка си. След няколкогодишна връзка с кючекчийката двамата се разделят и след това има краткотрайна спекулация с колежката й Таня Боева. Преди повече от 10 година Кочев бе наръган при меле в бар, при което най-вече пострада ММА боецът Благой Иванов-Багата. Петилетка по-късно бе арестуван за дрога в родния си Петрич. Още преди дни " Телеграф " заяви, че Полина е пуснала провокативна фотография в Instagram, на която се оказа, че е с новия си обичан.

Халка
Булката на Джизъса изненадващо разгласи в обществените мрежи, че се развеждат, до момента в който той се бори за оцеляване из горите на джунглите на Доминикана в рисково тв риалити. Дори е махнала семейството му Георгиева от името си и е върнала моминската си Спасова. За първи път смуглата хубавица от Велинград си разреши да извади пикантерии от персоналния им живот, отговаряйки на въпроси на почитателите си в Инстаграм. " Телеграф " заяви още преди дни, че Поли е хвърлила брачната си халка. На последните си фотоси тя е без нея и даже не отхвърля, че я няма. На въпрос Благо към момента носи халката си, той знае ли за желанията ти, тя дава отговор: „ Знае, да. Не знам за какво я носи “, само че резервира в загадка по какъв метод го е уведомила за решението, откакто той не е в България. Потребители питат брачната половинка на Благой за какво е решила да постави завършек на връзката им, а тя дава отговор, че отношението е най-важно. " Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от нелепост ", споделя Поли, допълвайки, че 12 месеца са й били задоволителни, с цел да пристъпи към тази стъпка.

Татус
Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я поддържа. Не пропусна да означи, че ще й липсват отрочетата на Джизъса. Полина споделя, че с Георгиев не са в неприятни връзки и няма неприятни усеща. " Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разграничени ". Но е безапелационна, че няма по какъв начин да поддържат връзка. Нямаме какво да разделяме и нямаме какво да ни събира. На въпрос дали е намесен трети човек в раздялата им, тя декларира: Не. Но не излиза наяве дали отговорът й е истина, тъй като на друго запитване за нов човек в живота й Поли дава отговор уклончиво: Щастието обича тишината. Брюнетката не разкри каква е повода за края на връзката й. Но сподели, че отстранява и татуировката, която си направи за него. Две сърца, в средата на които написа " Благой ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР