Ирина Шейк показва сексапила си в нова фотосесия за списание

...
Ирина Шейк показва сексапила си в нова фотосесия за списание
Коментари Харесай

Ирина Шейк: Трябва да си платя сметките. Нямам богат съпруг...

Ирина Шейк демонстрира сексапила си в нова фотосесия за списание " Elle ", а в изявлението споделя за персоналния си живот.

37-годишният модел приказва за взаимното родителство с Брадли Купър и за работните си задължения, до момента в който се грижи за щерка си Леа.

Шейк споделя, че с Брадли се схващат добре за грижите на щерка им, макар че прекратиха връзката си през 2019 година

„ Той е най-хубавият татко, за който с Леа можехме да мечтаем “, споделя Ирина.

Бившата двойка не е наела бавачки за детето и го учи на по-скромен живот.„ Вземаме Леа на всички места с нас. Много е просто. Преди два дни трябваше да отида на фитнес, по тази причина просто ѝ купих блок за изобразяване и ѝ споделих, че би трябвало да упражнявам. Тя рисува един час и по-късно отидохме на подготовка в Michael Kors. Той ѝ подари чанта, а тя му нарисува котка “, споделя Шейк.

„ Леа посети доста страни през последните два месеца, само че желаеме да знае цената на нещата. Искаме да ѝ покажем, че би трябвало да работиш интензивно, с цел да постигнеш нещо ”, прибавя тя.

Ирина споделя, че е имала непретенциозно детство и че е живяла с родителите и сестра си в апартамент от 35 квадратни метра в Русия. " Никога не съм си мислила: " Искам друг живот ", споделя Шейк.

Когато е едвам на 14 години, татко ѝ се разболява от тежка пневмония, след което умира. Съзнавайки, че цялата тежест остава върху майка ѝ, тя взема решение да помогне за покриване на финансовите разноски.

„ Баща ми постоянно е желал момче. Той ни обичаше доста, само че когато умря, почувствах, че съм родена в неверното тяло. Имах възприятието, че би трябвало да се грижа за фамилията. Мразех да съм момиче. Спомням си, че имах разногласия с майка ми, тъй като тя искаше да ме облече в облекла на цветя, а аз да нося тъмни цветове “, спомня си топ моделът.

Сестрата на Ирина била захласната от грима и прическите, по тази причина се записала в козметично учебно заведение. Именно там признават хубостта на Ирина и тя получава предложение за работа в Париж.

Това било началото на нейната кариера, като хонорарът ѝ бил 60 евро на седмица. „ Имах сътрудници, които ми споделяха, че би трябвало да се подстрижа, да стана руса и да отслабна, и аз споделих изрично НЕ “, споделя Шейк, която била на 20 години, когато напуснала дома си в гонене на фешън кариера, споделя Ирина и изяснява, че би трябвало да работи, с цел да покрива разноските си.

Тя споделя и по какъв начин се оправя, когато щерка ѝ не желае тя да върви в други градове поради служебни задължения. „ Казвам ѝ: „ Искаш да отидеш на отмора, нали? Искаш да пазаруваш. Ето за какво би трябвало да отида в Лондон. Ще останеш с баща, тъй като мама би трябвало да работи. "

Вижте фрагменти от новата ѝ фотосесия в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР