Инвеститорите на Уолстрийт разполагат стада овце, за да подстригват тревата,

...
Инвеститорите на Уолстрийт разполагат стада овце, за да подстригват тревата,
Коментари Харесай

Уолстрийт се обръща към овце за „слънчева паша“ в стремежа си да стане екологичен

Инвеститорите на Уолстрийт разполагат стада овце, с цел да подстригват тревата, покриваща инсталациите им със слънчеви панели, до момента в който се стремят да подобрят своите екологични характерности и да завоюват локална поддръжка за от време на време разделящи нови планове за възобновима сила.

Данъчни тласъци и парични инжекции от Закона за понижаване на инфлацията от дъщерни сдружения на Berkshire Hathaway и фонда за количествен хедж DE Shaw предходната година помогнаха на промишлеността за слънчева сила в Съединени американски щати да пораства с най-бързите си темпове, с задоволителен потенциал, възложен онлайн за зарежда почти 6 милиона американски домове.

Животовъди от щата Ню Йорк до Калифорния са едни от първите бенефициенти на плановете. Броят на обектите за слънчева сила, които употребяват овце за паша на тревата и необятно публикувания съветски трън, който пораства към панели, се е нараснал 10 пъти през последните две години, съгласно комерсиалната организация с нестопанска цел American Solar Grazing A...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР