Инцидентът в Розуел през 1947 г., в резултат на който

...
Инцидентът в Розуел през 1947 г., в резултат на който
Коментари Харесай

Летящи гущери живеят край Розуел?

Инцидентът в Розуел през 1947 година, вследствие на който се счита, че американците са свалили летяща паница и са заловили извънземно (или даже няколко извънземни), през днешния ден се смята за типичен НЛО-сюжет, чиято достоверност към момента е съмнителна за доста хора.

Независимо от това феновете на тематиката за извънземни и неидентифицирани обекти постоянно са били привличани в региона покрай град Розуел, щата Ню Мексико. През 2005 година известният американски уфолог Ник Редферн дружно с телевизиоен екип идва там за подготовка на следващо предаване.

Екипът взема решение да стартира да снима от планините на Ню Мексико. В тези планини има дребна обсерватория, която доста добре може да бъде обвързана с тематиката за извънземните. И до момента в който техническият екип приготвя камерите, уфологът просто се скита, оглеждайки покрайнините. Така се натъква на локален гражданин на към 50 години.

От дума на дума индивидът пита дали екипът ще снима птеродактилите. Този въпрос толкоз шокира откривателя на паранормални феномени, че той незабавно стартира да разпитва локалния гражданин от кое място има информация за от дълго време изчезнали летящи гущери и за какво счита, че те могат към момента да живеят тук. Ник Редферн авансово знае, че птерозаврите от време на време се следят от хора в една или друга точка на нашата планета. Например, при започване на 80-те години на предишния век са регистрирани цяла поредност от наблюдения на тези сякаш (преди 140 милиона години) изчезнали динозаври от жителите на Пенинските планини на Англия. Подобна информация може да бъде събрана и от историите на новогвинейските туземци.

От разказите на локалния гражданин излиза наяве, че той като туристически лидер не е забелязвал птеродактилите, само че няколко пъти туристи му разказвали за това и по-точно по какъв начин са виждали летящ гущер над тази планина. Водачът споделя доста забавни детайлности за летящите динозаври и Ник взема решение да ги употребява в телевизионното предаване. Но това не се случва. Само новините за птеродактили над Розуел към този момент са периодически. Никой не знае дали са истина или небивалица. Но пък Ник и екипът му се питат дали при опитите с извънземни не са възобновени и антични птици и животни. Може това да не е единствено кино сюжет, написа Лупа.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР