Инцидент със самолета на кандидата президент Доналд Тръмп. Той се

...
Инцидент със самолета на кандидата президент Доналд Тръмп. Той се
Коментари Харесай

Катастрофира самолетът на Доналд Тръмп

Инцидент със самолета на претендента президент Доналд Тръмп. Той се сблъскал с различен аероплан на летището в Уест Палм Бийч във Флорида, заяви Ройтерс.
Според организацията крилото на Боинг 757, благосъстоятелност на Тръмп, е блъснало различен аероплан, до момента в който рулирал на интернационалното летище. Отбелязва се, че случаят е станал в неделя.
Тръмп закупи своя Boeing 757 за 100 милиона $ през 2010 година и той включва две частни стаи за посетители, три бани, зони за хранене и конференции и обширна система за развлечение.
Федералната авиационна администрация съобщи, че частен 757 е попаднал в контакт с имобилен летателен уред на летището. Изявлението не разпознава самолета като принадлежащ на Тръмп, само че медиите съумяха да открият притежателя.
Инцидентът е станал в зона на летището, където Федералната авиационна администрация не насочва самолетите. Екипът на Тръмп не отговори на настояванията за коментар.
Тръмп закупи своя Boeing 757 за 100 милиона $ през 2010 година и мощно персонализираният аероплан включва две частни стаи за посетители, три бани, зони за хранене и конференции и обширна система за развлечение. Самолетът е създаден през 1991 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР