Институции са сезирани за дейността на Историческия парк“ край Варна

...
Институции са сезирани за дейността на Историческия парк“ край Варна
Коментари Харесай

Журналист сезира институции заради „Историческия парк“ край Варна

Институции са сезирани за активността на „ Историческия парк “ край Варна и притежателя на сдружението Ивелин Михайлов. Сигналите са подадени от журналиста на свободна процедура Симон Милков и екипа му. Това разгласи самият той на конференция пред варненския медии, съобщи кореспондент на Moreto.net.

По думите му липсва всякаква отчетност на парите, които генерира паркът, както и на парите, с които оперира сдружението зад него. Смята, че е подозрителен методът, по който е добита земята, върху която е построен паркът. Теренът е общинска благосъстоятелност. За активността на „ Истроически парк “ АД и Ивелин Михайлов, както и другите сдружения и лица свързани с Михайлов, Милков е сезирал Държавна организация „ Национална сигурност “, Министерство на вътрешните работи, ГДБОП, Национална агенция за приходите, Българска национална банка и други.

Журналистът пита по какъв начин сдружението разполага с автопарк за милион, откакто на процедура през последните години работи на загуба.

Милков е потърсил институциите и във връзка бойното оръжие, с което разполага Михайлов.

На конференцията бе наранена и тематиката за събарянето на радиозавода във Варна. Според Милков законността на протичащото се там също е под въпрос. Посочи, че се приказва за повдигане на пет здания по 25 етажа, а продажбата на жилища в тях към този момент вървяла.

За Българска телеграфна агенция от „ Исторически парк “ прецизираха, че на следващия ден Ивелин Михайлов ще разяснява отправените обвинявания на конференция, която ще се организира още веднъж в Националния пресклуб на организацията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР