Instagram се превърна във фактор номер едно за редица родни

...
Instagram се превърна във фактор номер едно за редица родни
Коментари Харесай

Какво се случва в Instagram? Родни звезди губят профилите си, кой ги краде?

Instagram се трансформира във фактор номер едно за редица родни звезди. И обикновено - въпреки всичко там те развиват не дребна част от бизнеса си.

Затова няма по какъв начин да не е драма, когато става въпрос за откраднати профили на някои от топ инфлуенсърите в Instagram. А такива обири напоследък зачестиха. Кои са последните жертви?

Благой Георгиев

Футболистът стана жертва на хакери и краткотрайно беше с нов профил, за който разбрахме от половинката му, плеймейтката Златка райкова. Въпреки това очевидно си е върнал контрола върху него, тъй като остарелият профил още веднъж е онлайн.

Пенелопе

Моделката беше застигната от същия проблем, от който си пати и Благой Георгиев. И тя си сътвори нов профил, като към него добави още едно " 78 ". Но остарелият още веднъж е на линия.

Биляна Дол

Половинката на Валери Божинов също беше застигната от Instagram кражба на самоличността. Според медиите се е наложило да заплати 6000 лева, с цел да си върне контрола върху профила си. 

Васи Стоянова

Тя до неотдавна беше най-популярната българка в Instagram с над 1 млн. почитатели. Само че профилът ѝ там към този момент не съществува.

И преди година...

Кражбата на профили в Instagram стартира преди година. Сред първите му жертви бяха Азис и Биляна Йотовска, които са напълно нови профили, Александра Петканова, както и певицата Яница.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР