Инж. Петър Ганев е новият директор на Североизточното държавно предприятие

...
Инж. Петър Ганев е новият директор на Североизточното държавно предприятие
Коментари Харесай

Североизточното предприятие с нов директор

Инж. Петър Ганев е новият шеф на Североизточното държавно дружество Шумен. Той е назначен със заповед на министъра на земеделието и храните доктор Георги Тахов.

Петър Ганев е роден през 1977 година в Шумен. Завършил е Гимназия с преподаване на непознати езици „ Никола Йонков Вапцаров “ – Шумен. През 2001 година придобива висше обучение в образователно-квалификационна степен „ Бакалавър “ в ЛТУ-София, компетентност „ Горско стопанство “, а през 2010 година придобива магистърска степен по „ Горско стопанство “ с направление „ Лесовъдство “ в същия университет.

Професионалния си опит стартира като упражнява частна лесовъдска процедура в областта на недържавните гори. От 2009 година до 2011 година работи като старши лесничей в ДГС-Шумен. От основаването на СИДП Директива за птиците през 2011 година постъпва на работа в Централно ръководство на предприятието, като шеф на отдел „ Маркетинг, продажби и ловностопанска активност “.

В интервалите 2014 – 2021 година и от 2023 г.  досега инж. Петър Ганев е заемал длъжността зам.-директор на СИДП Директива за птиците, Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР