Инж. Николай Цветков е управител на Младежкия център в Монтана.

...
Инж. Николай Цветков е управител на Младежкия център в Монтана.
Коментари Харесай

Завърнал се от САЩ електроинженер е управител на Младежкия център в Монтана, ето кой е той

Инж. Николай Цветков е шеф на Младежкия център в Монтана. Той към момента се построява, само че всички, които ще работят там, към този момент са назначени.



Инж. Цветков е електроинженер, приключил е Технически университет – Габрово. Бил е систематичен админ и програмист в Регионална библиотека „ Гео Милев “ – Монтана. През 2010 година отпътува със зелена карта за Съединени американски щати. В Тампа – Флорида, живее осем години и и работи като ИТ Директор в областта на киберсигурността.
Електроинженер по обучение, ИТ-специалист по специалност, и фотограф по душа, Николай се занимава с видеозаснемане и монтаж. Свири на китара и пее в Smule. Харесва Alternative, Rock и Jazz музиката. Фен е на ФК „ Левски “ и на американския професионален кечист Брайън Даниелсън. Ник има 4-годишен наследник Бен, с който обичат да скачат в кални локви.
Работата в Младежкия център е атрактивна опция за реализация за 42-годишния електроинженер. Той се усеща стимулиран дружно с екипа да сложи началото на една нова институция, построена по европейски стандарти.
„ Приех предизвикването да управлявам Младежки център - Монтана тъй като изцяло поддържам задачата на организацията. Търпението, съпричастността и чуването са най-важните умения в работата с младежи “, споделя Николай Цветков, който до в този момент беше юношески служащ в центъра.
Неговото място заема Поля Тодорова. Тя и всички новоназначени юношески служащи и просветителни посредници, ще преминат през специфични образования, проведени от Министерството на образованието.
Младежкият център в Монтана се построява по план, финансиран посредством стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвимите групи” по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР