Информацията на ТАСС е от пресцентъра на Главното следствено управление

...
Информацията на ТАСС е от пресцентъра на Главното следствено управление
Коментари Харесай

Държавната ТАСС: В колата на Даря Дугина е имало експлозиви frognews.bg

Информацията на ТАСС е от пресцентъра на Главното следствено ръководство на съветския Следствен комитет в Московска област.

Според следователите на 20 август към 21:00 часа в градски регион Одинцово, покрай село Болшие Вяземи, взривно устройство, евентуално инсталирано в Toyota Land Cruiser, е избухнало на публичен път и колата се е запалила ", оповестяват от там като удостоверяват, че става дума за дъщерята на Александър Дугин.

От пресслужбата допълват, че сега криминалисти, следователи и специалисти по взривотехника не престават огледите на мястото на случая. Разследват се всички вероятни версии. Образувано е наказателно дело.

Редица прокремълски чиновници незабавно упрекнаха Киев за гърмежа. Маргарита Симонян, началник на финансираната от страната телевизионна прикани за офанзиви против " центровете на взимане на решения " в Киев.

Ръководителят на самопровъзгласилата се следена от Русия Донецка национална република Денис Пушилин написа в канала си в Telegram, че Дугина е била убита и упрекна украинското държавно управление.

" Гнусни злодеи! Терористите на украинския режим, пробвайки се да унищожават Александър Дугин, взривиха щерка му... В кола. Светла памет на Дария, тя е същинско съветско момиче! “, написа Пушилин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР